Facebook

Prijava na novice

recepti in ideje za zdravo in barvito življenje:
POTRDI
Prehrana in počutje
Salamba
Jogi
Ristanc s kockami
Človek ne jezi se

SALAMBA IN JOGI - igrači za zgodnje učenje joge

Muca Salamba in kuža Jogi sta ljubki igrači za zgodnje učenje joge. Salamba vas igrivo in z veliko mero domišljije vabi v svet preproste vadbe joge, ki se imenuje Pozdrav soncu, Jogi pa vas bo navdušil nad svojimi najljubšimi vajami za moč in pogum. Vaje so primerne tako za otroke kot za odrasle, saj dobro razmigajo telo in prispevajo k sprostitvi telesa in uma.


Igrača je skrbno zasnovana in izdelana v Evropi, z veliko ljubezni. Uporabljen material je ustrezno testiran na težke kovine, pa tudi učinke sline in potenja ter je povsem primeren tudi za najmlajše otroke (0+), ki igračo radi stisnejo k sebi, se z njo pogovarjajo, jo upogibajo v različne položaje in skupaj z njo osvajajo prve joga korake.


Salambi in Jogiju so priložena natančna slikovna navodila za izvajanje joga položajev, kratka sproščujoča meditacija ter učne kartice z edinstvenimi ilustracijami slovenske slikarke Mojce Fo, ki vas skozi igro Joga spomin ter igre za krepitev pozornosti in domišljije popeljejo v čudoviti svet joge. 

Salambo in Jogija lahko spremljate na spletni strani www.salamba.si ter na Facebook strani Salamba & Jogi, igrači pa lahko naročite v naši spletni trgovini Igre za glavce

Želiva vam veliko dobre vadbe, veselja in igrivosti ob odkrivanju čudovitega sveta joge! Naj postane vaša redna praksa ter ljubeče krepi vaše družinske vezi.

Irena Tomažin, ustvarjalka projekta Zdrava juhica in
Hanka Luhanova, učiteljica joge in avtorica muce Salambe in kužka Jogija, Lali joga, Češka
 
Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se