Facebook

Prijava na novice

recepti in ideje za zdravo in barvito življenje:
POTRDI
Prehrana in počutje
Salamba
Jogi
Ristanc s kockami
Človek ne jezi se

Pravno obvestilo

Avtorske pravice in pogoji uporabe

Vsebina, objavljena na spletnih straneh www.zdrava-juhica.si, je last Zavoda Kalejdoskop, Ideje za zdravo in barvito življenje. Uporablja se lahko le v nekomercialne namene, kjer pa mora ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah. Brez pisnega dovoljenja jo je prepovedano prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Zavod Kalejdoskop si pridržuje pravico do sprememb vsebine.

Zavod Kalejdoskop se na vse načine trudi zagotoviti najbolj točne in najnovejše podatke na teh spletnih straneh, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Zavod Kalejdoskop ne prevzema nobene odgovornosti za občasno nedelovanje spletne strani, kakor tudi ne za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s teh spletnih strani.

Zavod Kalejdoskop si pridržuje pravico, da uporabnike napoti na druge strani svetovnega spleta in ne prevzema nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino, kakor tudi ne za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s teh  strani.

Spoštovanje zasebnosti

Zavod Kalejdoskop spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene preko spletnega informacijskega sistema v sklopu strani www.zdrava-juhica.si skrbno varoval in jih brez vaše privolitve ne bo posredoval tretjim osebam oziroma jih uporabil v druge namene. V ta namen Zavod Kalejdoskop uporablja stroge varnostne ukrepe ter ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbira. Navkljub vsem zaščitnim ukrepom pa je internet nepredvidljiv medij, zato Zavod Kalejdoskop ne more povsem izključiti morebitne zlorabe podatkov. Ker obstajajo v spletnem informacijskem sistemu www.zdrava-juhica.si določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso neposredno vezane na Zdravo juhico, Zavod Kalejdoskop ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.
Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se