Facebook

Prijava na novice

recepti in ideje za zdravo in barvito življenje:
POTRDI
Prehrana in počutje
Food Revolution Day
Človek ne jezi se

Okusite slastne juhice

Zdrava in uravnotežena prehrana je, poleg pozitivne miselnosti in rednega gibanja, zelo pomemben dejavnik našega počutja in ustvarjalnosti. A v današnjem hitrem življenjskem tempu nam pogosto primanjkuje časa za hiter, kvaliteten in hranljiv obrok, ki nas napolni z vitalno energijo. Prav to pa nudijo slastne zdrave juhice.

Dnevna dostava juhic trenutno miruje. Juhice pripravimo za vas ob naročilu cateringa. Slastne zdrave juhice pa lahko okušate tudi v prijetni kavarnici v Družinskem centru Mala Ulica v Ljubljani. Toplo vabljeni!
 

Zakaj izbrati ZDRAVO JUHICO?

Ker je pripravljena iz prvovrstnih, skrbno izbranih rastlinskih sestavin ekološke pridelave, ki juhicam dajejo naraven, pristen okus.  

Ker ne vsebujejo glutena, mlečnih in živalskih izdelkov, razhudnikov, umetnih dodatkov, ojačevalcev okusa, arom in gostil ter rafiniranih maščob in soli.

Ker juhice gostimo s polnovrednimi kašami, zrni in zdrobi - ajdova in prosena kaša, rižev in koruzni zdrob, kvinoja, rjavi riž - in ne uporabljamo moke. Zato so juhice ravno prav hranljive in nasitne in hkrati ne uspavajo

Ker so ravno prav začinjene, rahlo soljene s himalajsko soljo ali solnim cvetom in so primerne tudi za majhne otroke

Ker so pripravljene z ljubeznijo in dobro mislijo. Vam prinesejo toplino in nasmeh. Ter občutek, da ste naredili nekaj dobrega zase. 
 

Kje nabiramo SESTAVINE?

Svežo zelenjavo, zelišča, žita ter ostale sestavine naročamo direktno pri slovenskih ekoloških kmetijah oz. organiziranih ponudnikih ekoloških pridelkov (Iniciativa Nakupujmo skupaj, specializirana ekološka trgovina Kalček, Organika +, DG69 na Drenovem Griču ter Sadni vrt v Mengšu). 

Kje KUHAMO?

Juhice pripravljamo v okviru Zavoda Kalejdoskop, v sodelovanju s kuhinjo restavracije Dishi, Klub Prešerne zdravljice, Župančičeva ulica 9, Ljubljana, kjer lahko tudi juhice okušate v mirnem mestnem ambientu. 

Kako NAROČIM Zdravo juhico?

Dostava Zdrava juhica trenutno miruje. Možen je catering po predhodnem dogovoru po telefonu 041 809 196 ali elektronski pošti zdravajuhica@zavod-kalejdoskop.si

Juhice lahko okušate v prijetni kavarnici v Družinskem centru Mala Ulica v Ljubljani. Toplo vabljeni!
 
Hvala za zaupanje in dober tek vam želimo. 
 
Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se