Facebook

Prijava na novice

recepti in ideje za zdravo in barvito življenje:
POTRDI
Prehrana in počutje
Salamba
Jogi
Ristanc s kockami
Človek ne jezi se

Izzivi gospodarskega razvoja 2013

Projekt Zdrava juhica smo predstavili na Izzivih gospodarskega razvoja, ki so, v organizaciji GZS ZOR, potekali 20. in 21. maja 2013 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Na dogodku smo imeli priložnost spoznati številne mlade slovenske talente, iskrive ideje in inovacije, bili deležni brezplačnega svetovanja priznanih strokovnjakov iz različnih poslovnih področij ter prisluhnili prodornim mislim glasbenika Trkaja. V času malice smo se tudi okrepili z Zdravo juhico, zbrane donacije pa smo namenili uprizoritvi lutkovne predstave Igriva mediacija. ;)

V okviru dogodka je že 6. leto zapored potekal natečaj INATRI - Ideja, Invencija, Inovacija, ki je projektu Zdrava juhica namenil 1. nagrado in pohvalo za naj žensko idejo. :) Poleg priznanja smo se zelo razveselili praktičnih nagrad - mentorstva, računalniškega programa in Facebook izobraževanja. 

                                           

V kategoriji mlajših je 1. nagrado prejela tudi ekipa Zavoda Fini Radeče s krasnim projektom za otroke in vrtce »Say hello to the world« (na fotografiji). Več o natečaju in udeležencih dogodka si lahko preberete tu


Ta stran uporablja piškotke. Več
Strinjam seNe strinjam se